Home

Episoade cu zâmbărele

„Imaginează-ți că tu pe bune urci, în fața ta nu-i nimeni

  1. Oamenii - Zâmbărele este un serial de comedie autohton, cu implicarea actorilor din Zâmbărele. După trei luni de pregătire au urmat două săptămâni în care s-au filmat intens 10 episoade. Au fost zile pline, puține ore dormite, dar optimismul și profesionalismul echipei au generat energie și inspirație și într.
  2. Zâmbărele was live. October 16 at 7:49 AM · Noroc poporul nostru Oamenii - Zâmbărele!.
  3. 19. Zâmbărele. Autoarea vlogului Zâmbărele este Victoria Roșca, actriţă la teatrul Ion Creangă şi profesoară de dicţie. A început vloggingul vara trecută, pe când era în Italia, unde îngrijea de o bătrână. În scurt timp a devenit virală în online-ul moldovenesc. S-a gândit ca astfel să-și ocupe timpul liber

Italia e o țară minunată, cu toate că am vizitat puține locuri, dar pentru Italia am o dragoste aparte. Pentru că anume acolo pagina mea Zâmbărele și-a găsit menirea. Iar în luna august împlinește oficial un anișor de zâmbete amestecate cu realitate și adevăr După academie am lucrat 5 ani la JurnalTV, unde am creat emisiunea Ora de ras, iar această vară am filmat serialul Oamenii zâmbărele ş.a. Mai nou, sunt activ pe canalul de YouTube, fiind mai degrabă o pasiune. Aici am dat start proiectului: Top 100 Filme, reprezentând un curs de istorie cinematografică, cu acces. 7. Zâmbărele. Autoarea vlogului Zâmbărele, Victoria Roșca, este actriţă la teatrul Ion Creangă, dar și profesoară de dicţie. Timpul său liber și-l ocupă filmând clipuri video despre durerile și bucuriile omenești de fiecare zi, care prind bine la public Oamenii Zâmbărele - serial TV de comedie, produs de ANTHILL, cu suportul IREX in Moldova și U.S. Embassy Moldova, în cadrul proiectului Diversificarea Contentului de Divertisment în Republica Moldova AntHill Production. 502 likes · 5 talking about this. Asociația femeilor cineaste ANTHILL este o organizație non- guvernamentală, fondată de către patru femei din industria cinematografică..

Zâmbărele - Noroc poporul nostru Oamenii - Zâmbărele! ️⭐️

CHECK IN SHOW, Chișinău. 6,682 likes · 12 talking about this. Fă-ţi bagajele! CHECK IN SHOW, emisiunea care îţi face poftă de vacanţă Premiera în Moldova a serialului The Profit - cel mai popular show despre afaceri: în fiecare zi de miercuri, joi și vineri -ora 19:25 și Sâmbătă - reluare a trei episoade la ora 12:25, imediat după Retrospectiva evenimentelor săptămânii. Ne găsiți și în IPTV: canalele 901 în Moldtelecom și 40- Starnet Dacă dețineți un vlog sau urmăriți un vlogger, îl puteți adăuga cu ușurință utilizând formularul de adăugare de pe prima pagină. În prezent pe platformă sunt înregistrați 55 de vloggeri din Republica Moldova. ___ 1. Ilie's Vlogs. Pe primul loc, în mod nesurprinzător este vloggerul Ilie Bivol care a publicat 9 episoade în.

TOP 20 vloggeri din Moldova - octombrie 2017 - Blog BlogTo

EXCLUSIV: Actrița basarabeancă care deține celebrul vlog

IREX in Moldova - Postări Faceboo